Αγίας Σοφίας 37 & Καστριτσίου,Θεσσαλονίκη (κέντρο), Τηλ.: 2311 242 246, Κιν.: +306976 026 185

CLICK AWAY! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ONLINE ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!

 

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο του Beauty Net !

Το www.beauty-net.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Μυτηλάκης Γρηγόριος, που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγίας Σοφίας 37 – Καστριτσίου 14, με ΑΦΜ 133465726, Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης, τηλ 2311 242 246.

Οι κάτωθι όροι εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Beauty Net το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beauty-net.gr.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους που διατυπώνονται στο παρόν, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στον δικτυακό μας τόπο συνεπάγεται την από μέρους σας ρητή συναίνεση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους αυτούς και τις επιμέρους προϋποθέσεις των συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τις τροποποιήσεις αυτές, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Τυχόν αλλαγές που επήλθαν μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, δεν καταλαμβάνουν τις παραγγελίες αυτές.

I. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Συνεπώς, η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

II. Όρια ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η επιχείρηση κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.

Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της τυχόν μη διαθεσιμότητάς τους. Η επιχείρηση δεν δηλώνει με κανένα τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σε αυτό το διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λ.χ. πληροφορίες, φωτογραφίες, απεικονίσεις) και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”, χωρίς καμία απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα Beauty Net δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης κ.λπ.), που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

III. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης και όλο το περιεχόμενο που αναρτά στις ιστοσελίδες της συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνον κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας της επιχείρησης. Συνεπώς, η χρήση των περιεχομένων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς και απαγορεύεται να αντιγραφούν, να τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών ή να διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις.

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση και το ηλεκτρονικό κατάστημά της με το εμπορικό σήμα Beauty Net ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης και του www.beauty-net.gr ή/και των άνω τρίτων μερών.

Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και έκθεσή τους στον παρόντα διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

IV. Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.beauty-net.gr αποδέχονται και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e– mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους:

1. οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην επιχείρηση ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα, είτε το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου

2. οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.

3. οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),

4. οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων,

5. οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,

6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,

7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,

8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Επίσης, συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση και επιχείρηση δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site της. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω, εκτός των τυχόν αστικών και ποινικών κυρώσεων, επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία προειδοποίηση.

V. Ισχύων Νόμος

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από τη Beauty Net στη Θεσσαλονίκη και η χρήση αυτού θα γίνεται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και οι χρήστες συμφωνούν να μην χρησιμοποιούν το site με σκοπό να παραβιάσουν τους νόμους αυτούς. Στην περίπτωση που επιλέξουν να έχουν πρόσβαση στο site της εταιρείας μας από άλλη χώρα, έχουν την ευθύνη να ακολουθούν τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν πλήρη συμφωνία με την επιχείρηση, η οποία έχει και το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρω όρους, χωρίς καμία προειδοποίηση, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω.

VI. Ασφάλεια – Προστασία προσωπικών δεδομένων – Τήρηση απορρήτου συναλλαγών

Η επιχείρηση αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του θέματος της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών – πελατών της, καθώς και του απορρήτου των συναλλαγών τους. Για το σκοπό αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά/τεχνολογικά μέτρα και όλες τις μεθόδους, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των χρηστών – πελατών και των προσωπικών τους δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές των πελατών – χρηστών είναι ασφαλείς και απόρρητες. Χρήση των στοιχείων αυτών γίνεται μόνον από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της επιχείρησης και μόνον όποτε αυτό είναι απαραίτητο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Την ίδια τακτική ακολουθεί η επιχείρηση και στις περιπτώσεις που χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της ή για την εκτέλεση των παραγγελιών, ενώ οποιαδήποτε αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων των πελατών και των συναλλαγών τους δύναται να λάβει χώρα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησης από τους ίδιους τους πελάτες ή κατόπιν έκδοσης δικαστικής απόφασης ή απόφασης άλλης Δημόσιας Αρχής.

Κάθε χρήστης – πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να έχει άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση για τα θέματα των προσωπικών του δεδομένων, να ζητά και να επιβεβαιώνει τη μερική ή ολική διαγραφή τους από τα αρχεία της επιχείρησής μας, να ζητά τη διόρθωση ή τη συμπλήρωσή τους, να πληροφορείται το χρόνο και τον τρόπο της αρχικής απόκτησης των προσωπικών του δεδομένων από την επιχείρησή μας, καθώς και να ενημερώνεται για τις μεθόδους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

VII. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

1. Εφαρμογή

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις πωλήσεις προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.beauty-net.gr της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία Beauty Net. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις Πωλήσεων αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που προβαίνει σε οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Η ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων που τίθενται με την παρούσα στο σύνολό τους και σύναψη της σχετικής σύμβασης πώλησης με τους ίδιους όρους. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το σύνολο των περιγραφόμενων στην παρούσα όρων, οφείλετε να απέχετε από κάθε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Παραγγελίες / Συμβόλαιο

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.beauty-net.gr και είναι δεσμευτικές μόνον, εφόσον γίνουν δεκτές από την επιχείρηση με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματά της, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Οι χρήστες υποχρεούνται να ελέγξουν την ανωτέρω Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσουν αμέσως την επιχείρηση (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν στη σύμβαση που θα εκτελεσθεί. Πριν την αποστολή της Φόρμας Παραγγελίας θα πρέπει να λαμβάνεται γνώση των εξής στοιχείων:

Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται πάντοτε και ο εκάστοτε ισχύων Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που αναλογεί σε αυτά.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Η επιχείρηση προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος, οπότε η επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.beauty-net.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Για τους λόγους αυτούς και για την προστασία των χρηστών, παρακαλούμε, εφόσον διαπιστωθεί ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, και πριν την υποβολή παραγγελίας του, να συμπληρώνεται στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας η εν λόγω διαπίστωση ή αμφιβολία του χρήστη σχετικά με το ασυνήθιστο της τιμής του πωλούμενου προϊόντος.

3. Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:

i. Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επέλεξε ο χρήστης, στο συνεργάτη της επιχείρησής μας, που κάνει την παράδοση.

ii. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για την έκδοση ως φορολογικών παραστατικών είτε απόδειξης λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία της επιχείρησης, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

iii. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνον με τους παρακάτω τρόπους:

α) Κατάθεση/Έμβασμα σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR3901718690006869124463813
EUROBANK :GR8002602520000180200532160.

β) Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική στο περιβάλλον της Alpha Bank.

Ασφαλείς πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

4. Προεξόφληση παραγγελίας

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR3901718690006869124463813
EUROBANK :GR8002602520000180200532160

Και να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με φαξ στον αριθμό 2311 242246 ή με mail στο [email protected] , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας. Με τη λήψη του σχετικού αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε άμεσα την παραγγελίας σας.

5. Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα της παραγγελίας αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που υποδεικνύεται στη Φόρμα Παραγγελίας.

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες (9:00π.μ. έως 17:00μ.μ.).

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 13:00 και αφορούν σε διαθέσιμα προϊόντα εκτελούνται εντός δύο εργάσιμων ημέρων, αν πρόκειται για τις πόλεις Αθήνα, πρωτεύουσες νομών και κωμοπόλεις και εντός τριών έως τεσσάρων εργάσιμων ημερών, αν πρόκειται για οπουδήποτε αλλού εντός της ελληνικής επικράτειας, δηλαδή νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ το κόστος αποστολής καθορίζεται στα 3,5€ μέχρι τα 2 κιλά ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως της περιοχής στην οποία πρόκειται να παραδοθούν τα προϊόντα.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα του Προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά το χρόνο παράδοσης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, με την οποία η εταιρεία μας δεν συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη, ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.

6. Καθυστέρηση παραγγελίας: Η παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει για τους παρακάτω λόγους:

α) Καθυστέρηση παραλαβής από τον προμηθευτή μας. Η επιχείρηση μας προμηθεύεται τα προϊόντα που εμπορεύεται από πλήθος προμηθευτών, εγχώριων ή διεθνών. Κατά συνέπεια, τυχόν καθυστέρηση στη δική μας παραλαβή των προϊόντων δύναται να συνεπάγεται καθυστέρηση και στην εκτέλεση της παραγγελίας σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά και να σας ρωτήσουμε, αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε την εκτέλεση της παραγγελίας σας ακόμα και χωρίς το προϊόν που δεν έχουμε παραλάβει ή να σας προτείνουμε κάποιο σε αντικατάστασή του.
Β) Κατάργηση της κυκλοφορίας του προϊόντος από τον προμηθευτή μας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά και να σας δώσουμε τις προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις.

7. Ανωτέρα Βία: Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

8. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος: Η πολιτική τιμολόγησης των προϊόντων είναι ίδια σε όλα τα κανάλια διανομής που χρησιμοποιεί η επιχείρησή μας: φυσικά καταστήματα, ηλεκτρονικό κατάστημα. Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί σε επιλεγμένα προϊόντα «WebOffer» προσφορές, όπου η τιμή πώλησής τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής και ισχύει μόνον για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και αποστολή στο χώρο σας. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε, ακόμα και στις περιπτώσεις των «WebOffer» προσφορών, πριν από κάθε πληρωμή να προβαίνετε σε επικοινωνία μαζί μας και να επιβεβαιώνετε την τιμή του προϊόντος μέσω τηλεφώνου, καλώντας στο 2311 242246 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

VII. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

1. Σε περίπτωση κατά την οποία αλλάξατε γνώμη για την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, διατηρείτε το δικαίωμα να δηλώσετε την υπαναχώρησή σας από τη σύμβαση και να ζητήσετε την επιστροφή του προϊόντος, με αντίστοιχη επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε, εφόσον δηλώσετε τούτο εγγράφως μέσω της φόρμας επικοινωνίας, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο υπόδειγμα υπαναχώρησης που υπάρχει στην ανωτέρω φόρμα επικοινωνίας, το οποίο είναι σύμφωνο με το ν. 2251/1994, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά σε παρτίδα προϊόντων, η προθεσμία αρχίζει από τη στιγμή που θα παραλάβετε το τελευταίο προϊόν ή με την παράδοση του προϊόντος, σε περίπτωση περιοδικών παροχών.

2. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η παράδοση – παραλαβή του και στην έδρα της επιχείρησής μας, όπως αυτή αναφέρεται στην εισαγωγή των παρόντων Όρων Χρήσης, εντός 14 ημερών από την κοινοποίηση της δήλωσης υπαναχώρησης.

3. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική συσκευασία του. Επίσης, θα πρέπει να επιστραφεί συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και την απόδειξη παραλαβής.

4. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής δεν καλύπτονται από την επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη.

5. Η επιστροφή των χρημάτων που τυχόν μας έχετε καταβάλει θα γίνεται εντός της ίδιας προθεσμίας από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας. Στο ποσό που θα επιστραφεί δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής του προϊόντος.

6. Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του Ν. 2251/1994 και σε κάθε άλλη περίπτωση, που αυτό προβλέπεται από το νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Ενδεικτικά, δεν δικαιούσθε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης σε προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λογούς προστασίας της υγιεινής. όπως π.χ. καλλυντικά (βερνίκια νυχιών, mascara make-up, κραγιόν κ.ά.).

IX. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ανεξαρτήτως των όσων ισχύουν παραπάνω για το δικαίωμα υπαναχώρησης, διατηρείτε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις παρακάτω περιπτώσεις: α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία και κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, πατώντας τη σχετική επιλογή στη φόρμα παραγγελίας και ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία, β) εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγγελίας, αλλά δεν σας έχει παραδοθεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε στο 2311 242246 και οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την ακύρωση της παραγγελίας σας.

X. ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
1. Εάν παραλάβατε προϊόν διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, ενημερώνετε εγγράφως την επιχείρησή μας στη φόρμα επικοινωνίας

2. Επιστρέφετε το προϊόν με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε και στην έδρα της επιχείρησής μας χωρίς καμία δική σας χρέωση.

3. Η επιχείρησή μας θα σας αποστείλει μέσα σε 3 ημέρες από την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος αυτό που πραγματικά παραγγείλατε στην ίδια διεύθυνση, χωρίς καμία δική σας χρέωση.

4. Εάν διαπιστώσετε ότι η χρέωση που σας έγινε για την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος είναι διάφορη αυτής που εμφανίστηκε στη φόρμα παραγγελίας σας και επιβεβαιώθηκε από την επιχείρησή μας, ενημερώνετε εγγράφως την επιχείρησή μας στη φόρμα επικοινωνίας

5. Στην περίπτωση αυτή, η επιχείρησή μας, αφού προβεί σε έλεγχο της παραγγελίας σας και επιβεβαίωση της χρέωσης θα σας επιστρέψει το τυχόν επιπλέον ποσό που χρεώθηκε.

XII. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Οι πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επιλογή του Προϊόντος και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς του χρήστη και τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την επιχείρηση, εάν υπάρξουν.

XIII. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς, να ανανεώνει ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και πάντοτε σύμφωνα με τα συναλλακτικά ήθη. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

XI. ΔΙΑΦΟΡΑ

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει.

Η επιχείρηση δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο.

Όλες οι κοινοποιήσεις μεταξύ των μερών πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

XΙV. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, καθώς, επίσης, και τον Κώδικα Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από πώληση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να προβείτε στην υποβολή αίτησης για την εξωδικαστικής της επίλυση μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή”, που εδρεύει στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λ. Αλεξάνδρας αρ. 144, ΤΚ 11471, τηλ. 2106460862, email: [email protected]